KALİTE
1971 yılından beri değişen teknolojisiyle gelişen Şençam Köftecisi, Türk Gıda
Kodeksi ışığında, veteriner hekim kontrolünde helal kesim yapılmış, sağlıklı,
kaliteli ve besin değeri yüksek etlerden, üretimin her aşamasında Gıda
Mühendisi kontrolünde üretim yapmaktadır.
Ürünlerimiz en kaliteli ürünlerle eşdeğer olup, yasal mevzuatlar
çerçevesinde, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2005 Gıda Yönetim
Sistemi ve HELALDER Helal 22:2013 Helal Ürün Sistemi doğrultusunda, tüm
sağlıklı üretim koşullarına uyularak özenle hazırlanmıştır.
Çevreyi
korumaya ve sağlıklı ürünler tüketmenize özen gösteriyoruz.